Wie zijn we?

Onze medewerkers

Jeroen Baets

Jeroen Baets

Jeroen coördineert Wijkwerf sinds 2016. Als collectief geheugen zorgt hij er elke dag weer voor dat niets in de soep draait.

An Van Hemeldonck

An Van Hemeldonck

Elke nieuwe wijk komt onder de zorgende vleugels van An terecht. Ze ontfermt zich over de algemene communicatie en operationele opvolging.

Bas De Ketelaere

Bas De Ketelaere

Bas(tiaan) nam tijdens de zwangerschapsrust van An haar taken over. Wijkwervers tussen de herfst van 2019 en de lente 2020 kwamen aldus bij hem terecht.

Babs Rosseel & Zaynab Gassa

Babs Rosseel & Zaynab Gassa

Om per wijk alle inwoners te informeren, gaan onze ‘promogirls’ Babs en Zayneb vaak op deur-aan-deur-ronde. Misschien staan ze dra bij jou op de stoep!

Onze renovatiebegeleiders

Matthias Ghyselen

Matthias Ghyselen

In wijken buiten Gent zal je Matthias meestal de renovatiebegeleiding op zich nemen. Rustig, gedreven en meestal per fiets staat hij voor je deur met zijn advies.

Steven Van Hecke

Steven Van Hecke

Steven stond mee aan de wieg van Wijkwerf en is nog steeds een enthousiaste renovatiebegeleider, vooral voor wijken binnen Gent.

Mario Verhellen

Mario Verhellen

Met een persoonlijke renovatiebegeleider als Mario zit je goed. Al jaren draait hij mee bij Wijkwerf met zijn analytisch en grondig advies, meestal in wijken binnen Gent.

 

 

Onze partners

Klik hier voor een compleet overzicht van de partners binnen dit project.