Samenaankoop met ontzorging

Wijkwerf helpt jou energie, kosten en zorgen besparen!

Samenaankoop

Omdat bewoners per wijk renoveren, kan Wijkwerf een betere prijs verkrijgen bij de zorgvuldig geselecteerde aannemers. Onze partner-aannemers worden jaarlijks immers aan een grondige evaluatie en prijsonderhandeling onderworpen, zodat Wijkwerf steeds marktconforme prijzen en technische standaarden kan garanderen.

Voor kleine werken wordt telkens één partner-aannemer gecontacteerd om jouw persoonlijke offerte op te stellen volgens de prijzen die vooraf met Wijkwerf vooraf afgesproken werden. Voor grote werken selecteert Wijkwerf steeds twee partner-aannemers en helpen we met de finale selectie.


Ontzorging

Ontzorging betekent dat we jouw zorgen bij de renovatie van je woning wegnemen. Je krijgt immers een persoonlijke renovatiebegeleider toegewezen, die samen met jou heel het renovatietraject van A tot Z zal opvolgen.

De renovatiebegeleider maakt een screening van jouw woning, doet suggesties voor energetische ingrepen, stelt de offertevraag voor de aannemer op en zorgt voor een nauwkeurige opvolging tijdens de uitvoering van de werken.  Nadien helpt hij je met de aanvraag van premies en/of een energielening. Je kan tijdens dit hele traject steeds met al je grote of kleine bezorgdheden bij hem terecht!

 

Onze troeven

  • Gratis renovatie-advies aan huis
  • Eén contactpersoon voor het hele traject
  • Betere prijs bij de zorgvuldige geselecteerde partner-aannemers
  • Garantie van kwaliteit door de keuze voor voldoende hoge technische standaarden en nauwkeurige opvolging van de werken.
  • Hulp bij aanvraag van premies en/of een energielening

 

Voor iedereen

Wijkwerf is er voor eigenaars, maar ook voor huurders en verhuurders. Sinds begin 2020 worden huurwoningen aan strengere reglementering onderworpen. Huurders kunnen hun huiseigenaar motiveren om te isoleren. Voor verhuurders is dit ook de ideale gelegenheid om te starten met isolatiewerken.