Wijkwerf

Onze wijken

Wijkwerf Rooigem

Als derde Wijkwerf van het project Life BE REEL! (na Muide-Meulestede en Stropwijk) is in de herfst en winter van 2019 de Rooigemwijk aan de beurt.

Heb je interesse, meld je dan hier aan.

 

Wijkwerf Neerheide

Neerheide is een kleine wijk in Destelbergen met slechts drie verschillende woningtypologieën. Dit vormt een mooie opportuniteit om de kostprijs voor renovatiewerken verder te drukken. Het grootste deel van de daken is er echter voorzien van asbestleien. Omwille van deze reden wordt deze wijkwerf georganiseerd in samenwerking met OVAM.

Meld je hier aan.

Wijkwerf Melhoek

Wijkwerf Melhoek komt er na het succes van Wijkwerf Eenbeekeinde. De Wijkwerf wordt gedragen door de gemeente en de dekenij Melhoek. 

Meld je hier aan.

Wijkwerf Heusden-Dorp

Wijkwerf Heusden-Dorp komt er na het succes van Wijkwerf Eenbeekeinde. De Wijkwerf wordt ondersteund door de gemeente en de Gezinsbond.

Meld je hier aan.

Wijkwerf Koningin Fabiolapark

In de kleine wijk Koningin Fabiolapark hebben alle huizen een gelijkaardige typologie, waarbij de platte daken het belangrijkste kenmerk vormen. Hier starten we de eerste Wijkwerf in (samenwerking met) de gemeente Merelbeke.

Meld je hier aan.

 

Afgeronde Wijkwerven

Woon jij in één van de reeds afgeronde wijkwerven (Macharius, Dampoort, Eenbeekeinde, Planetenwijk, Sluizeken-Tolhuis-Ham, Stropwijk of Wondelgem)?

Geen nood, ook jij kan je aanmelden voor Wijkwerf. We kijken dan waar je woont en hoe we je best kunnen informeren. 

Meld je hier aan.